Passa al contingut principal

ATLAS Spine Institute: L'equip

ATLAS Spine Institute és un equip de neurocirurgians especialitzats en l'estudi, el diagnòstic i el tractament quirúrgic de les malalties que afecten el sistema nerviós i la columna vertebral.

La motivació dels nostres professionals per l’aprenentatge, l’actualització formativa i la innovació constants, així com el treball en equip amb la resta d’especialistes implicats en el diagnòstic i tractament dels nostres pacients (neuròlegs, rehabilitadors, fisioterapeutes, neuroradiòlegs, radiòlegs intervencionitses i neurofisiòlegs), són la base sobre la que treballem cada dia. 

Cada pacient ha de ser valorat individualment per rebre la millor atenció possible, amb la finalitat de resoldre el seu problema de la manera més efectiva i menys agressiva. 

La Neurocirurgia és una especialitat d’alta complexitat, i la integració de la tecnologia als procediments neuroquirúrgics constitueix un element bàsic en la nostra filosofia de treball, amb l’objectiu de minimitzar l’agressió, millorar la precisió i reduir els riscos relacionats amb les intervencions que realitzem, tant a nivell cranial com a nivell de la columna vertebral. La nostra altra principal prioritat, des d’un punt de vista quirúrgic, és realitzar els abordatges mínimament necessaris o menys invasius possibles. La combinació d’aquest dos aspectes ens permet oferir alternatives de tractament més segures i menys traumàtiques.
Una de les principals prioritats d'ATLAS Spine Institute és la utilització de tècniques quirúrgiques mínimament invasives, tant en cirurgia de columna com cerebral. Aquestes tècniques permeten realitzar l'abordatge quirúrgic mínimament necessari en cada cas, fet que s'associa a menys dolor postoperatori i a una més ràpida recuperació i reincorporació a l'activitat habitual.

Comptem amb les tècniques més avançades de suport intraoperatori (neuronavegació, monitorització neurofisiològica, microcirurgia, endoscòpia, retractors tubulars METRx, fluorescència, aspiració ultrasònica), amb l'objectiu de maximitzar la precisió i la seguretat dels procediments quirúrgics, minimitzant el risc de presentar complicacions.
 
- Tecnologia intraoperatòria avançada: microcirurgia, neuronavegació, cirurgia exoscòpica, monitorització neurofisiològica. 

- Cirurgia mínimament invasiva: mínima incisió, endoscòpia de columna, microendoscòpia. 

- Cirurgia amb preservació del moviment: disc artificial cervical, disc artificial lumbar, estabilització dinàmica lumbar. 

- Professionalitat: decisions per consens, treball multidisciplinar, experiència.


El nucli d’ATLAS Spine Institute està constituït per un equip de tres neurocirurgians amb més de 10 anys d’experiència, altament capacitats per valorar i tractar el conjunt de patologies cerebrals, medul·lars, dels nervis perifèrics i de la columna vertebral que requereixen un tractament quirúrgic.ATLAS Spine Institute 
📍Àptima Centre Clínic - Terrassa
📍Àptima Centre Clínic - Sant Cugat del Vallès
📍Consorci Hospitalari de Vic
📲 630526661