Passa al contingut principal

Dr. Isaac Cardiel

El Dr. Isaac Cardiel és llicenciat en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona i va realitzar la seva formació com especialista en Neurocirurgia a l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol. En el seu últim any de formació com a especialista (2012), va realitzar una estada a l'Hospital Sant Anne d’Herne (Alemanya) en qualitat d'Observador de Tècniques d'Endoscòpia Espinal. És especialista en cirurgia de columna cervical complexa i en tècniques quirúrgiques mínimament invasives de columna cervical i lumbar.

Actualment, exerceix com a metge adjunt especialista en Neurocirurgia a l'Hospital Universitari Mútua Terrassa (Universitat de Barcelona). És el responsable de Neurocirurgia del Grup de Treball de Patologia de Columna i forma part del Comitè de Neurooncologia de l'esmentat Centre. Compagina la seva tasca assistencial amb la docència, participant en la formació de residents i estudiants de Medicina de la Universitat de Barcelona.

Com especialista en cirurgia de columna mínimament invasiva, cirurgia complexa de columna i cirurgia cerebral, desenvolupa la seva activitat dins la sanitat privada a Àptima Centre Clínic Terrassa (Barcelona) i al Consorci Hospitalari de Vic (Barcelona). 

És Soci Fundador d'ATLAS Spine Institute.


ATLAS Spine Institute  
📍Àptima Centre Clínic - Terrassa
📍Consorci Hospitalari de Vic
📲 630526661