Passa al contingut principal

Pol Baltà

El Pol Baltà és diplomat en Fisioteràpia per l’Escola Universitària Gimbernat (Universitat Autònoma de Barcelona) l’any 2004 i llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (Universitat de Barcelona) l’any 2006. A més, disposa del Certificat d’Aptitut Pedagògica otorgat per l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (Universitat de Barcelona) l’any 2009. 

Ha realitzat múltiples cursos de formació específica en el camp de la fisioteràpia i s’ha especialitzat en el tractament de les patologies de la columna vertebral, el reequilibrament neuromotor del raquis, el dolor neuropàtic i la neurodinàmia. 

Ha completat els cursos de formació del Concepte Maitland, el qual té els seus origens a Austràlia l’any 1962. Aquests cursos estan reconeguts internacionalment i acreditats per la IMTA (International Maitland Teacher’s Association). Aquest mètode es basa en la valoració, l’exploració i el tractament de les disfuncions del moviment mitjançant mobilitzacions articulars controlades, tècniques neurodinàmiques i exercicis per la correcció del desequilibris musculars. Posa especial èmfasi en la biomecànica de la columna vertebral, la inestabilitat cervical i la inestabilitat lumbar. 

Així mateix, està format en el Concepte Mulligan que implica la utilització de tècniques indolores de reposicionament articular que condueixen a la restauracio de la funció i a la millora del dolor. 

Ha realitzat múltiples treballs d’investigació, d’entre els quals en destaca el vinculat al Concepte Bobath pel tractament global de pacients amb trastorns del sistema nerviós.

Compagina la seva tasca assistencial amb la docència, participant en la formació d’estudiants de la Diplomatura de Fisioteràpia. 

Des de l’any 2006, desenvolupa la seva activitat professional com a fisioterapeuta a Egarsat (Terrassa). És el fisioterapeuta de referència d'ATLAS Spine Institute a Àptima Centre Clínic Terrassa (Barcelona), on porta a terme la seva activitat dins la sanitat privada com a fisioterapeuta especialista en patologia de la columna vertebral i dolor neuropàtic.


ATLAS Spine Institute  
📍Àptima Centre Clínic - Terrassa
📲 630526661