Passa al contingut principal

Dr. Edgar Casajuana


El Dr. Edgar Casajuana és llicenciat en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona (1998-2005) i va realitzar la seva formació com a especialista en Neurocirurgia a l'Hospital Universitari Mútua Terrassa, Universitat de Barcelona (2006-2011). 

A la darrera etapa de la seva especialització, va dur a terme una rotació de 5 mesos als Estats Units, per ampliar els seus coneixements en cirurgia neurooncològica, cirurgia neurovascular i abordatges mínimament invasius de la columna vertebral, combinant una estada de 3 mesos a San Francisco (University of California San Francisco, UCSF Medical Center) i una de 2 mesos a Nova York (New York Presbyterian Hospital-Weill Cornell University). 

Ha participat en nombrosos cursos i congressos nacionals i internacionals i ha publicat múltiples articles científics. 

Compagina la seva tasca assistencial amb la docència, participant en la formació de residents i estudiants de Medicina de la Universitat de Barcelona.

Actualment exerceix com a metge adjunt especialista en Neurocirurgia a l'Hospital Universitari Mútua Terrassa (Universitat de Barcelona), formant part dels Comitès de patologia de columna, neuro-oncologia i base de crani. 

Com especialista en cirurgia de columna mínimament invasiva, cirurgia cerebral i de base de crani, desenvolupa la seva activitat dins la sanitat privada a Àptima Centre Clínic Terrassa (Barcelona) i al Consorci Hospitalari de Vic (Barcelona). 

És Soci Fundador d'ATLAS Spine Institute.


ATLAS Spine Institute  
📍Àptima Centre Clínic - Terrassa
📍Consorci Hospitalari de Vic
📲 630526661