Passa al contingut principal

Dra. Mònica Romero

La
Dra. Mònica Romero és llicenciada en Medicina per la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona (2000-2006) i especialista en Neurocirurgia, formació que va realitzar a l'Hospital Universitari de la Vall d'Hebron (2007-2012). 

Ha participat activament en nombrosos cursos, nacionals i internacionals, i ha col·laborat en estudis clínics randomitzats internacionals com a coinvestigadora (com l'estudi Efficacy and safety of minimally invasive surgery with trombolysis in intracerebral Haemorrhage Evacuation Mistie III, realitzat entre els anys 2013-2017). 

Ha publicat múltiples articles científics nacionals i internacionals. Com a complement d’aquest treball científic, realitza múltiples tasques docents. 

Actualment, és la Tutora de Residents del Servei de Neurocirurgia a l'Hospital Universitari Mútua Terrassa, on és metgessa adjunta. Forma part dels Comitès de neurooncologia, patologia de columna, i d’espasticitat i dolor crònic. També és membre del Grup de treball de Neurocirurgia pediàtrica dins de la Societat Espanyola de Neurocirurgia (SENEC). 

Com especialista en cirurgia de columna mínimament invasiva, cirurgia cerebral, hidrocefàlia i cirurgia funcional i del dolor (neuroestimulació cerebral i medul·lar), desenvolupa la seva activitat dins la sanitat privada a Àptima Centre Clínic Terrassa (Barcelona) i al Consorci Hospitalari de Vic (Barcelona).

És Sòcia Fundadora d'ATLAS Spine Institute.


ATLAS Spine Institute  
📍Àptima Centre Clínic - Terrassa
📍Consorci Hospitalari de Vic
📲 630526661